Facebook bericht

2 weken geleden

Afgelopen vrijdag hielden wij het MK-frikandellen eten bij Danny’s Marknesse, wat zeker volgend jaar weer gehouden wordt! In totaal hadden we 13 deelnemers die samen 155 frikandellen naar binnen hebben gewerkt in een half uur tijd. Jeroen Offringa uit Leeuwarden at er 20!! en ging er uiteindelijk vandoor met de hoofdprijs. Joey Meijer lag nek aan nek met 19!! stuks! In de ochtend waren we op de radio en Omroep Flevoland + de Stentor kwamen ook langs. Zie link voor de video: http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/156211/marknesse-twintig-frikandellen-eten-in-een-half-uur#.Wmx-CAKvkJg.whatsapp Bedankt voor deze leuke top avond! Tot volgend jaar! Zie link

107 vind ik leuks, 4 reacties

Danny's Marknesse facebook post

3 weken geleden

We hebben wegens 1 uitval nog een plekje vrij voor vanavond! Wie durft en eet de meeste frikandellen in een half uur? Geef je dan nu op! 0527-203274

9 vind ik leuks, 37 reacties

Danny's Marknesse facebook post

3 weken geleden

Aankomende vrijdag 20.00uur het Danny’s Marknesse MK-frikandellen eetwedstrijd! Nadat het bericht meer dan 50.000 keer is bekeken en 1000 reacties verder hebben wij de stoelen voor deelnemers VOL! Kom vrijdag dus om 20.00 uur om ze te supporten, de bar is open! Misschien is Omroep Flevoland er ook bij!

45 vind ik leuks, 12 reacties

Facebook bericht

4 weken geleden

Vandaag 14.30 uur Ajax-Feyenoord bij ons aan de stamtafel! – Ontbijtje – Snackie – Biertje – Frisje – Voetbal Tot vanmiddag!

16 vind ik leuks, 0 reacties

Danny's Marknesse facebook post

1 maand geleden

De MK-Frikandellen Eetwedstrijd! (Marknesser-Kampioenschap) Vrijdag 26 januari 2018 zal Danny’s Marknesse in samenwerking met Groenten & zo een frikandellen eetwedstrijd organiseren. Het Nederlands record staat momenteel op 25 stuks! Kan jij de meeste frikandellen op binnen een half uur? – Je bent winnaar wanneer je de meeste frikandellen op hebt binnen 30 minuten; – Je bent winnaar wanneer je de meeste frikandellen hebt gegeten binnen de gestelde tijd en als je tot 20 minuten na de wedstrijd niet hebt overgegeven; – Voor de einduitslag telt ook de laatst aangegeten frikandel mee. Een hap telt pas mee als deze volledig doorgeslikt is. Bij twijfel is de deelnemer verplicht het achterste van zijn tong te laten zien. Er staan kannen water op tafel en er is vollop mayonaise voor wie wil. INSCHRIJVEN? Inschrijven kan uiterlijk tot 25 januari via: 0527-203274 of info@dannysmarknesse.nl of stuur..

102 vind ik leuks, 480 reacties